neljapäev, oktoober 26, 2006

Elu on lihasvalu!

Ellu jäin! Kindlalt sealjuures. Sest korpalliheitlusest. OK, mänguoskus ei kannatanud kriitikat ja füüsis ei vedanud ka kuhugi. Isegi mõte jooksis kinni!!! ;) Viimane oli suisa hämmastav, et kui kere ei liigu, siis mõte ka mitte. Peale esimest poolaega olin sellili maas ja lõõtsutasin ;) ja venitasin..

Aga see kõik on meelotš! Oluline on see, et järgmisel päeval olid muidugi lihased (isegi kämblalihased!) valusad aga selg funksis bolje-menje! Väsind ja pisut tunda aga see oli ka kõik. Kuna ilm oli ilus läksin tegin kohe ühe kerge rullisõidu otsa. Mõnus. Ei pulss ülesse läinudki! Väga rahul endaga. Tänu suhtkoht tuulele tekkis me ahtale rullitrassile veel üks tõus - viimane sirge oli otse vastu tuult ja andis lükata. Ja päristõusust sai tänu taganttuulele jälle lauluga üles ;)

Et praegu küll palju lihaseid tunda aga meeleolu ülev! Halb, et õigeks ajaks ei saand maššasööri aega kinni pandud - oleks olemine veelgi parem. Ilmselt on seljasuristamisest ka abi - 4 korda on veel käia jäänud. Siis arutame mis ja kuis edasi. Seniks jaksu mulle!

1 Comments:

Blogger Tanza said...

Jaksu sulle tervenemisel, siis saate varsti meie vastu pallipõrgatada.

4:31 PM  

Postita kommentaar

<< Home