esmaspäev, jaanuar 30, 2006

100kg!!!

Hops,
Jahh, pealkirja võib nädalasündmuseks tembeldada - täpselt nõndavähe näitas kaal peale mu jaoks pikka trenni laupäeval! See on praegu rekord - pakun, et ca 5..6a pole kaal nii väike old!

Muidu läks nädal ka täkke. Eriti rahul olen kolmapäevase eneseületusega, kus vaatamata erinevaile jamadele ikkagi kell 22:00 oma trenni ära tegin! Aga muidu oli kava siuke:
E: 1,5h ujulat. Puhast ujumist suht-koht vähe aga Juss hakakb juba kaela kandma ja laseb mul üksinda suures basseinis käia ja vähetähtis pole ka see, et ta seekord esimest korda ka ise suurde bassieni balloonidega tilpnema söandas tulla. Et esmaspäevased ujumised muutuvad tasapisi üha rohkem ujumisteks ;)
K: 25 mintsi jooksu. Üle päris pika aja jooksu. Algus raske aga ära kannatasin.
N: 35 mintsi jooksu. Ludinal!
L: 1:50h kepikõndi mööda Keila jõe luhta, suhteliselt tempokalt, palju kraaviületusi, küngastele ronimist ja lund oli ja heina.. nii, et mõõdukalt raske. Emotsionaalselt jube vinge, päike paistis, avarused ahvatlesid, 7 kitse, 1 rebane! Aga õhtuks selg läbi... võib-olla sain tuult ka? Kuigi side on alati seljal.
P: 5h kaardi joonistamist. Söögipausidega. Selg vajus päris ära ja külm hakkas. Õhta tuli surmväsimus.. eks vist mõjus ka see, et reede öö vastu laubat jäi uneaaega napiks. Korra juba ehmatasin, et nüüd on haigus käes.. Aga ei, siiski kõik OK.

Täna siis ujulast läbi ja homme lebo..