esmaspäev, oktoober 16, 2006

Teen ruttu jutu valmis..

..enne kui tagasipõntsud tulevad. Sest omist kogemusist tean, et raskeks läheb ülejärgmine päev peale suuremat koormust. Aga koormus ise oli väegade bro - hooajalõpuüritus LSF O. Kestis see meil kogunisti 3 päeva. Puhast treeningkoormust tuli laupäeval 1,5h KP'sid metsa vedadades ja pühapäeval 3h rattasõitu. Sekka muidugi tervise tapmised poole ööni õlutit limpsides. Süüa saima jube hästi ja saun ja jõgi olid samuti viimase peal. Ehk kokkuvõttes loodetavasti oli asjast kerele rohkem kasu kui kahju.

Rattasõit on huvitav asi. Teen seda umbes 2x aastas. Pühapäevane retk oli väga vahva. Oskasime valida toreda raja, mis kulges ilusail maastikeil Võsu ja Altja vahel ja kandis. Lõpeks võttis küll pisut reied tudisema ja tagumiku muidugi tuld välja ajama aga.. võttis ka mõttesse, et äkki peaks seda rattasõitu rohkem harrastama.. Ostaks rattapüksid ja äkki koguni korraliku ratta? Rattasärk peaks Austraaliast vist juba siiapoole teel olema.

No näis, mis kere homme ütleb. Praegu on kerge väsimus - see on köömes aga eile uinumise eel vasakul pool rinnus midagi häirivalt jälle koputas.

Mineva korra ähvarduse viisin täide: Seljaga lähen ortopeedi juurde juba kolmapäeval. Suurema terviseuuringu alla pääsesin alles 21. Novembriks. Loodetavsti ei ole seks ajaks veel surd..