pühapäev, juuli 22, 2007

Sport ei ole Sport!

Nii.. praeguseks olen seda meelt, et sport, füüsilise tugeva soorituse mõistes ei ole teps mitte minu jaoks. Hing, vaim ja kere ei ole selleks tehtud.

Peale Jukolat, (17.06 vist?) ei ole lillegi liigutanud. Täitsa mõnus. Kere on muidugi käest ära läinud ja valutab aga selle vastu on mul rohi olemas - hommikune võimlemine. Karta on, et arvata võib, et see jääb edaspidi mu suht-koht maksimaalseks kuid eluks hädatarviliseks füüsiliseks pingutuseks.

Enamus orienteerumismürgitusest, mis peale Suvejooksu peakorraldamist ja RO EMV kaardi joonise tegemist ihus ja vaimus võimust võttis, on olemisest välja tilkunud. Tahaks jälle mõne päevakuraja matkata ja inimestega törts o-juttu puhuda.

Kolpa on palju o-mõtteid siginenud. Sealhulgas ka selliseid, et kas kogu see orienteerumine mitte üks tühine ajaraisk ei ole.. Kõhklus-kahklus on tekkinud, et orienteerumine on vahva ja kasulik ajaviide küll aga kas just sport? Palju see naisekandmisest või sääsetapust erineb?

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Su jutt juba natuke nagu ühe lootustandva noororienteerujanna blogis :) Viimase o-mõtte kohta - ega Sa arva ometi, et sport on ainult see, kui publik lõugab, võitjad saavad kõva pappi ja kõik ajavad selle nimel peoga tablette näost sisse ?

1:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kui su mõttest kinni haarata, siis - mis asi üldse sport on? Ma ei näe ka olulist vahet naistekandmisel, sääsetapul, kettaheitel, orienteerumisel, ...

Jonathan Edwards kahtles ka kunagi ühes intervjuus, et kas äkist peaks kolmikhüppega lõpparve tegema - ei ole ju normaalne kui üks täiskasvanud mees tegeleb päevast-päeva liivakasti hüppamisega :)

11:26 AM  

Postita kommentaar

<< Home